Jogga jogga

Bra dag idag på jobbet, den svirrade förbi som måndagar oftast brukar göra. Efter jobbet tog jag min drink och bagav mig till Tenton, laddad efter vila lör och sön! Triceps/bröst stod på shemat. Ett PB i bänkpressen, 35 kg 3 set*5 rep. Finns mer där att ta skulle jag tro. Bara det att jag måste få köra det lite i taget och öka :) Blev lite mage på yogabollen, sen ställde jag mig på löpbandet.


Började med 5 min. gång som uppvärmning. Sen lutade jag bandet för lite intervaller i backe, lutning 17%. 15 intervaller 30 sek löpa /30 sek vila. Sen joggade jag 5 min på raka. Vidare 10 intervaller med 13 i hastighet på raka 30 sek löpa/ 30 sek vila. 5 min löpning, och sen 10 min powerwalk. Allt som allt 45 min på bandet. Ska försöka köra intervaller mer, skön träning, och jobbigt som bara tusan!

Nu ska jag rensa ett granatäpple, huh, pillergöra! Men är ju så gott att ha i kesellaröran! :)
Blir tidig kväll, upp imorron för en morgonprommis, grötfrukost hemma, sen jobb först 9. Stängning och sen möte, usch. Som tur är har jag förberett med kladdkaka, det ska nog göra mötet lite roligare :)

/L

Inside the mansion

Många har varit hemma hos oss och sett hur vi har det. När man själv bor på ett ställe och ser det varje dag, blir många som jag lite less på inredningen och vill förändra. Jag far och ändrar och tycker om att stoppa undan och köpa nytt, och även ta fram gammalt :) Ibland räcker det att byta gardiner mellan två rum, så vips är det som nytt. Tror mest jag blir less vid vanan att det alltid ser samma ut.

Igår på festen var det en kille som sa att i den här lägenheten är det antingen en som bestämmer över inredningen, eller så har vi helt lika smak. Med tanke på att vi valde tapeter till alla rum inom 5 minuter, aldrig behöver promissa eller ha någonting man egentligen inte tycker om, så har vi absolut lika smak. Man blir altid lika glad över när någon tycker man har det så väldigt fint hemma!

Ofta stannar vi upp och säger hur fint det är hemma, och hur man trivs. Jag älskar vår lägenhet! :) Skönt att man är så lika, och båda tycker om att ha det städat och undanplockat.

Ni som inte varit hemma på Lövstigen: Klicka på mindre bilder för större format.

Det här är hallen man möter när man kommer in. Alla rum är i kontakt med hallen, så lägenheten känns väldigt stor. Vår folierade toadörr "Du&Jag"


In till höger från hallen är köket. Hyllan med all pasta ocn nötter.


Vardagsrummet sett från hallen.


Master bedroom, where it happens ;) Eller där vi ser tv innan sömn.


"Hallongrottan" som vi kallar gärstrummet/datahörnan/Attilas rum.


Toan


Vårt lilla ordspråk innan man går hem :)


Jepp, that´s it.

/L








Lika som bär.

Bläddrade runt bland lite bilder på folk som är lik varandra. Det där har jag själv varit med om när jag var mörkhårig. Kan ni fundera ut vem det var jag var lik då? Ett 20-tal olika människor påpekade det under bara några veckor. Jag var mörkhårig länge, men det var under damfotbollen det blev ett faktum :) Vet ni nu?

Alla har vi väl en "tvilling" där ute, hur många olika uppsättningar kan det bli, och hur många människor finns det i världen?! Så klart man blir lik varandra! Kolla bara in de här jag hittade:

Jim Carrey med nån snubbe här i Sverige som vann tävlingen som mest lik Jim.

Så där kan det ju också vara i likhetens djungel :)

Då till vem jag fick höra jag var lik om och om igen, tills man svarade innan de hann säga vem de tyckte man var lik :)


Jag var t o m tvungen att kolla upp vem tusan det var de menade, jag är inget fotbollsfan själv så, vad visste jag? Men jag förstår vad de menade. Min frisör bokade in mig under namnet Lotta Schelin bara för att han tyckte det var så roligt med det där, så nu får man heta det när man går och klipper sig. Men nu som en blond variant. Sen att hon också heter Lotta S. Vad är oddsen :)

Vem är ni lik?

/Lotta Schelin

Fest på Lövstigen

Igår var det fest hos oss. Det kom riktigt mycket folk tillslut. Först var vi några stycken som satt och hade trevligt och drack. Tjejer och Nicklas :) Men tillslut small det bara till som kom grabbar också. Vi blev nog en 15 pers tillslut ändå, jag som trodde det bara skulle bli 3-4 stycken MED mig och Nicklas, hehe.

Alla är alltid så osäkra och velar fram tills samma dag festen är, varför ska det alltid vara så?! Och så undrar de dagarna innan hur många som kommer osv. Men det beror ju på dem själva hur många som kommer. När alla är likadana, velar och kommer om det blir flera, ja då kommer plötsligt ingen eftersom man inte kan ge ett svar ju :)

Nåja, det var en kul kväll, men många nya ansikten och trevliga människor. Kvittot på våra bord sa gratis inträde till alla i sällskapet som skulle in på Allstarz sen. Gladare kunde vi ju inte bli!


Jag och syster


En del av folket


Vi fick alla att ta en rolig bild på sig själv i en förvrängd version. Blir kul att se alla sen idag :)

Väl ute kom det drinkar till bordet runt, men inte ens alla blev uppdruckna. Vi hade väl redan nog mycket vätska i kroppen som det var, hehe. Dans, dans och åter dans blev det under kvällen!

Skönt nog är jag inte speciellt bakis idag. Mest trött. Som en mupp vaknar man tidigt och kan inte somna om. Kommer säkert slockna i soffan om några timmar. Men det är den skönaste sömnen, nån timme mitt på dagen!

/Hon som befinner sig i dagen efter dagen före.

Träning, stan och fest.

Klockan 8 imorse ringde klockan. Nicklas skulle fara och spela innebandy, och jag passade på att fara och köra ett pass på Tenton. En banan i magen och lite dryck, sen ställde jag mig 50 min på trappmaskinen. Gick hem och körde 60 vändor med magmaskinen hemma:

Sen var jag hungrig, och glad att jag hade kvar min pannkaka från middagen igår. Vispade ihop lite protein choklad gegga, och ett glas kreatin :)



När vi båda hade duschat och ätit drog vi iväg på stan och gjorde lite ärenden. Marknad på stan, och det betydde fullt av pensionärer och ungar överallt! Galet! Bl a köpte vi "hår" till våra små data-gubbar som ska stå vid Nicklas nya dator Pixi. Det blev av affro-varianten, och hur fina blev de inte!? Undra vad man ska kalla dem? Någon som har en bra idé?



Blev även att köpa tre canvastavlor som ska kläs på Nicklas jobb, visar sen, kommer bli superfint. De ska hänga i gästrummet Hallongrottan. Även en ny bärbar telefon in dit, eftersom den gamla är tondöv :) Man hör inte vad folk säger i den! Men nu ligger den för döden i soporna!

Nu lite kesella som mellin, sen middag och göra sig vacker för kvällen. Kommer massa folk och festar lite. Sen Allstarz!

Skål! Ha en bra lördag!

/L

Jag är kär i fredag!

Med trötta steg gick jag hem från jobbet idag. Fredagar brukar jag vara lite mer peppad när jag går hem på att det är helg! Hur jobbigt det än varit på jobbet och hur trött jag än är brukar energin infinna sig på väg hem. Men idag var det inte så. Kändes skönt med helg efter en jobbig vecka, och så känner väl alla om lediga helger oavsett jobb och slitsamhet?!

Däremot är min magiskt effektiva träningsdrink väldigt peppande vid trötta sega dagar! Crea bomb + Rage= energi!! Steppade iväg till Tenton och ställde mig på löpbandet. 5 min gång som uppvärmning, 35 min löpning, 5 min gång som nervarvning. Efter 45 min var mina ben trötta.

Till fredagsmiddag lyxade jag med en god fluffig proteinpannkaka med chokladgegga på. Gjorde lite extra smet, och äter den andra som frukost imorgon :) Gjorde även extra matlådor till frysen. Köttfärs, vitkål, lök, vitlök, chilifrukt, ruccolasallad, lite fetatärningar och en massa kryddor!

Vad göra ikväll. Alternativen är att se innebandy med min älskling klockan 21, fara till syrran och skvallra lite, vara hemma och städa och pyssla inför imorgon då det kommer lite folk och dricker lite dricka, eller bara ligga i soffan och pilla mig i naveln. Ska fundera på skaen en stund till innan jag bestämmer mig. Lutar dock på något av de senare, skönt att bara slappa en fredag. Men samtidigt kul att hitta på nåt och inte sitta själv.

/L

Mamma är på jobbet, pappa är på jobbet...

Oj, den meningen kan jag inte räkna i huvudet hur många gånger man säger det om dagen! Snart säger man väl det i sömnen! Blir lite galen av det tillslut! Men, kidz, vad vet de? Tror de att mamma och pappa ska dyka upp runt hörnet om de frågar nog många gånger? :) Blev lite gråtkalas idag till och från, men inte alls lika mycket som det varit, eller skulle kunna vara! Så idag gick jag från jobbet nöjd och glad, och lite trött också såklart!

När jag kom hem satte jag mig och gjorde en beställning på styrkadirekt.se. Blev mer Hy-Pro med smak av vit choklad, choco nuss och en till choklad. Några goda bars jag ska smarra på när jag blir sugen :) Träningsdrinken och en banan gjorde susen, piggare och peppad på träning knallade jag iväg till Tenton för att plåga axlarna och magen lite.

Några PB hann jag med under passet.
shoulder press, militärpress i maskin: 20 kg*13,  35kg*6 *6 *6
Sen i samma maskin, men raka handgrepp: 40kg*6 *5 *6
Magmaskinen: 55kg*15 *15 *15 *15,  50kg*20 *20
Baksida axel med hantlar: 6kg*10,  7kg*8 *8,  6kg*12  Lite tråkigt att det är händgreppet som sviker mer än baksidan av axeln. Får träna med hand-träningsredskapet som jag inte vet vad det heter jag har hemma. Den tränar händerna och underarmarna.

Efter några övningar till på axlarna och magen var jag slut som artist. Satte mig på cykeln och körde cardio 30 min till Grey´s anatomy. Sen knallade jag till Coop och fyllde på mitt kesella- och äggförråd. Även lite saker för att kunna baka en god kladdkaka till avdelningsmötet på tisdag :)

Nu har jag ätit klart alla skålar med mat, kesellaröra och Hy-pro gegga. Snart sängen och tv:n. Skönt att bara ligga och slappa innan man somnar...eller inte somnar :) Imorgon fredag, jippi!

/L


När man inte trodde det kunde bli tyngre

Imorse ringde Lottas klocka som sagt 5.45, tidigt för att vara mig! Ska jag vara pigg den tiden ska jag även somna i tid kvällen innan. Men gjorde jag det? NEJ, så klart inte! Snurrade och vred, tills Nicklas 2 timmar senare kom in, la sig, och somnade! Då snurrade det i mitt huvud att nu MÅSTE jag somna om jag ska vara människa imorron, går det bättre att somna då? Nej, så klart inte! Men man, efter många snurr och några vändor på toa sov jag iaf några timmar. Ganska pigg knallade jag till jobbet i dimman som fortfarande fanns kvar den tiden på dygnet. Salta dropparna kom redan innan frukosten, och min trötthet kom med dem. Sen var det kört! Känslan av jobb-ångest har infunnit sig igen. Trött som man var, med den stressade miljö vi jobbar i just nu, så vet jag inte hur det är tänkt man ska komma undan dumma misstag?! Göra först, tro att man är snabb och effektiv som en vessla, tänka sen. Inse genom lite hjälp att man inte gjorde rätt ordning, och det blev pannkaka av det. Vad hände med prata bakom ryggen? Sånt man inte vet mår man inte dåligt av. Kändes som att jag var Molgan idag, men det är jag ju inte. Vill man att nån ska höra kan är det ju bättre att säga till person i fråga, än väldans högt :) Beror allt gorm i dagarna på att jag bara är väldigt trött och stressad, eller att de andra också är det? Ibland ligger den där kommentaren i min mun också när de andra (också mänskliga varelserna i min närhet) visar sin trötthet genom slarv, men vad ger det?  I vanliga fall brukar jag höra, tänka att det blev ju dumt, sen släppa det. Men ibland inte, inte en sån här dag iaf. Då hör man, känner sig dummast i världen, drar sig lite undan helst, funderar på det en hel del, funderar vad de andra tänker och pratar om, väntar tills dagen ska ta slut och går hem. Snacka om andra och deras sätt att vara är ett mänskligt nöje balnd de flesta vuxna människor på alla ställen, ingen kommer undan! :)



Skönt med en kort dag idag, gick snabba steg hem, tog min träningsdrink, grät rakt ut några minuter, torkade mina tårar. Nu ta på sig träningskläderna och göra ett långt pass med styrka och cardio! Hoppas man är så slut ikväll att man deckar vid tv:n. Nya tag imorgon, träffa de ledsna barnen, de mänskliga människorna, och förhoppningsvis få en bättre dag. Min mage behöver inte stress, en miljard tankar, jobb-ångest och irritation, det känner jag tydligt nu! Annars kommer helgen mycket lägligt om två dagar :)


De salta dropparna flödade.

Varit en riktig jobbig dag på jobbet idag! Mycket gråt och ett högt tempo. Kändes som att musten hade gått ur en totalt när man gick hem...

Under lunchen tröstade jag en liten tjej så hon skulle sova. För trött för att äta, och allderles för trött för att somna i ro. Sprattel och argt gråt hej vilt! Lunkade runt och försökte själv vara lugn. Efter vad som kändes som en evighet av vaggande och upplockande av flyende tutte somnade lilla tjejen! (Vera, kusinerna kändes längre bort idag än någonsin, hehe)

Trött i kropp och huvud gick jag hemåt och funderade på hur jag ens skulle orka lyfta en vikt på träningen. Men tog min träningsdrink som gav mig precis den energi jag behövde för att fixa lite PB :) Triceps/bröst/mage stod på listan idag.
Triceps press:  50kg*15,  100kg*8 *8 *8 *8 (var kom det ifrån?!)
Pectoral (bröst): 15kg*13,  35kg*5 *5 *5 *5
Tror jag får pressa mig lite mer, eftersom det verkar finnas mer att ge! Bara jag som hakat upp mig på att jag inte ska orka mer än vad jag kör på. Sen har jag fyllt på kroppen med mycket kolhydrater i helgen, och en hel del socker :) Vila måndag, det gav nog en del också! Nu blir det köra vidare i veckan och se hur det går. Hoppas på mer bra träning.

Imorgon ringer Lottas klocka 5.45, blir alltså en tidig kväll. Jag är helt klart en sån person som behöver sova mycket för att vara mänsklig. Kan gå en natt, men fler, då blir jag inte så rolig. Men varför har jag svårt att sova just de kvällarna jag vet jag ska upp så tidigt?! Jo, för att jag tänker allderles för mycket! Vad är det värsta som kan hända...att jag är lite extra trött ju, inte hela världen! Eller jo, nu kanske, trött och sen en dag som den här var, då börjar t o m JAG att gråta! :)

/Sömntuta

Lång dag på jobbet!

Kommit hem efter jobb och möte. Personalmöte i all sin ära, alltid lika tråkigt att en hel kväll går bort, men samtidigt kan man inte ha bättre arbetskamrater att ha en tråkig kväll med ;) Snurrar bort oss i flams som vanligt, och kommer på allderles för sent att vi har massor kvar vi skulle ha gjort, som det ska vara alltså!

Nu lite kvällsmål i magen, sen tv och sova. Ska ju snart tillbaks till brottsplats jobb.

G-natt
/L

Söndag hela dagen

Klockan 8.00 imorse ringde klockan, upp och hoppa bara! En banan i magen och iväg på Tenton för lite axlar och mage. Inte en enda person där vi den tiden, hur kan det komma sig? Är folk inte morgonpigga nu för tiden? Nä, jag skulle ha sovit längre jag med, men ville göra bort träningen direkt på morgonen. Sen skulle det komma folk och fota sin lilla bebis här :)
Gröt med chokladgegga i magen efter en dusch, sen laga massa matlådor till veckan. Klockan 13 skulle jag fara och träffa Emma på stan, soligt och fint ute! På vägen dit såg jag en död igelkotte längre fram, trist och synd tänkte jag, att den blivit överkörd. Men när jag kom fram hade den ju en plastgrej som stack ur den, ganska stor. Äckliga elaka människor! Det är såna som sen kommer göra samma sak med större djur, sen med andra människor. Får bilden av nån ungj*vel som har allderles för lite att göra, och har fel syn på saker och ting! Fy, de skulle själv ha fått en påle instucken i sin mage så får de känna hur det känns! Stackars igelkotten! :( Illa till mods cyklade jag vidare in till stan, gick på lite affärer, och sen till NK för lite fika. Macka med thai-gegga, morotskaka och te ute på balkongen, mums!
Morotskaka är min absoluta favorit!

Köpte en lampa till sovrummet, och snälla nån där uppe, se till att den fungerar! Köpte även en bordslampa jag vill ha på tv-bänken. Får se vad mannen säger om den saken :) Kanske inte ska nämna nåt, kommer han märka den då?

Nu har jag ju halva dagen kvar, och inget speciellt att göra. Skulle gärna ta en långpromenad i solen, men ska verkligen försöka vila benet tills i veckan, då ska jag försöka mig på lite cardioträning iaf, på trappen.

Nu kolla vad det finns på tv.

/L

En solig dag på stan

Imorse provade jag ha min nya Hy-Pro chokladgegga på havregrynsgröten med lite frön på, gott! Mätt i magen!


Lite vila av maten, träningsdrinken, och sen iväg för ett pass biceps/rygg. Sen har jag och syrran varit på stan och kollat runt lite. På min lista stod det regnjacka, check! Slingmedel, check! Men stod inte nya skor, check ändå! :) Mörkbruna stövlar. Stod inte heller nya te-muggar, check det med! Vi var även och fotade syrrans kära karl, Yngve. Han har börjat spela i superligan för Dalen, innebandy, och skulle nollas av dem. Haha, var mycket roligt att se honom i den läckra lila, blommiga klänningen han fick ha.
  Yngve t.v. Säxy! Här står det mitt på stan på kullen och sjunger med sin fina keeboard :)

Ikväll kom min älskade sambo på den bra idén att fara och äta från kina! Mums! Roligare än kycklingen med morot- och vitkålssallad jag har planerat att äta! Sen blir det väl lugn kväll, känns skönast så. Inte upplagd för nåt annat.


Veckan har faktiskt gått framåt!

Som sagt, fredag, OCH min tidiga dag! Spatserade hem och tog min fredagsdrink och en banan. Sen vidare till Tenton där jag körde ett triceps/bröstpass. Hade bra energi idag efter min glasskonsumtion igår. Mötte bara en snubbe på hela passet, underbart med fredagar! Egentligen skulle det varit mitt benpass, men det får ju vänta :( Nu har jag ätit ett ägg och en riskaka med keso. Så jag klarar mig till middagen hos syrran och Yngve. Ska knalla dit och ta med mig så vi kan käka tacos!
Klockan är redan 16.10, snart dags att dra sig ditåt. Mannen kunde inte följa, han ska på Modo hockey och hejja. Men sen blir det myskväll hemma då han kommit hem och syrran och Y dragit på bio.

Katta som är van fredasmys får vara ensam hemma. Undra vad han ska pyssla med?!


/El-Taco

Glass i stora lass.

Slappardag idag! Vilodag från träningen, all träning! Hade gärna farit och ställt mig på bandet eller så, men icket! Känns trist. Men idag har benet kännts så mycket bättre, läkt ytligt iaf, känns av ibland, lite stelt. Så, om det nu ska vara vila, och så var jag så himla sugen på glass idag, så kan jag ju ta en glass-ätar-dag :) Japp, sagt och gjort gick jag och köpte lite glass till ikväll! Mannen hoppade över sitt kondispass, så det blir som en mini-mysfreda istället! Fatta att jag kommer ha energi åt träning i helgen! Härligt!



Fredag imorgon, och min korta dag, kan ju inte bli bättre inför helgen!
Har ett sjukt bra liv!

/Glassmonstret

Nåt riktigt gott till middag!

Haltat runt med mitt onda ben, känns som ett sår som hela tiden slits i när man ens rör sig, hoppas det känns bättre tills imorgon med en till natts vila.

På väg hem från jobbet idag hämtade jag ut mitt paket från styrkadirekt.se, hade beställt lite Hy-Pro som jag sett många äter. Ville gärna ha nåt annat att ha på gröten än sylt, så jag tänkte jag skulle prova. Sägs smaka chokladpudding, och det var ingen lögn, riktigt gott! Tog alltså choklad som smak, och ska prova nån annan smak nästa gång :) Provade ett pannkakasrecept idag som jag läste:
För en person är det lagom med 1½ dl havregryn, 1 ägg, 1 äggvita, en halv mosad banan, en skopa proteinpulver med chokladsmak, lite salt. Har man inget sånt hemma kan jag tänka mig att man kan smaksätta med lite choklad o´boy eller typ vaniljsocker. Eller helt enkelt blanda i lite tinade bär för ett nyttigare alternativ. Till det provade jag Hy-Pro chokladen som jag blandade med mjölk till, blev som en efterrätt, och blev proppmätt! Smakade som banankaka om ni smakat det, gott alltså!!

Axlar och mage idag, men var inte alls peppad när jag stod den sista halvtimmen på jobbet, funderade på att ta vilodagen idag istället för imorgon. Bet ihop och gick för att köra ändå. Ett riktigt bra pass blev det, hade svårt att hålla upp armarna efteråt :) Skönt, och så en vilodag imorgon på det!

Nu har jag varit och handlat granatäpplen som jag ska ta ur, ett skitgöra! :)

/L


En dålig dag.

Tycker det har varit en rätt dålig dag idag, stressigt på jobbet, lite halvdålig stämning, känna sig i vägen och lite korkad. Men bita sig i läppen, gå till jobbet och vänta på att dagen ska vara över så man kan gå hem. Jobbångesten från slutet av semestern kom tillbaks. Hoppas på att det blir bättre sen, när rutinerna har kommit på plats och alla har kommit in på 5:ans växel.

Dagen fortsatte dåligt genom att jag lyckades skaffa mig en STRECKNING på baksidan av låret! :( Idag var det tisdagspasset, bicpeps och rygg. När jag satt i ryggmaskinen och skulle trycka ifrån med benen, som ju inte var uppvärmda som när man ska köra ben, slet det till så inni h*! Så, det var bara att inte köra den nåt mer, och halta iväg och köra annat. Men kunde köra rygg ändå, och passet blev:
Vertical row: 20kg*12,  40kg*9 *7 *7 *7
Lower back: 25kg *15,  40kg*15 *15 *15 (på sista set. jag gjorde min sköna streckning)
Latsdrag: 25kg*10,  35kg*8,  40kg*5 *5,  35kg*8



Så nu blir det ingen benträning på fredag för Lotta alls, känns himla trist, jag som just satt igång med den! Attans, men men, inget att göra åt, måste ju låta det läka innan jag kan köra igen, får se hur det känns framöver, nästa fredag eller så. Blir desto mer överkropp tills dess :)

Funderade på de som läser den här bloggen och kanske inte fattar varför man skriver massa saker om träning, vikter, mat och såna saker. Tips, låt bli att läsa isf. Förstår att många tycker det är hel-tokigt att man ens ids göra allt, och även skriva om det. Men eftersom jag har den som en typ av träningblogg så blir det ju naturligt mycket relaterat till just det. Ska följa upp fram till nästa sommar som mål, fram till semestern och ge gärnet, gå upp nå kilon, helst mest muskler, framåt våren mer kondis och lite mindre matintag, thats it. Kul grej att ha som mål för sin hobby. Träning ska inte vara ett tvång som känns tråkigt och tvunget att göra tycker jag. Visst att alla vill hålla sig i form, men tycker inte att träning är kul. Måste ju vara jobbigt isf. Kanske det ligger i vad man gör som träning?!

/L

En sån där gång man inte kommer på nån bra rubrik.

Pappa och Agneta kom förbi just före träningen, så hann ge dem en stor bamsekram! Sen rusade de vidare till syrran två kvarter bort :)

Blev ett rätt bra pass idag.
Tricepspress (dips i maskin): 60kg*12,  95kg*11 *7 *7 *9
Pectoral (bröst): 15kg*13,  30kg*8 *6 *6 *5
Tricepspress raka i kabelmaskin: 30kg*10,  25kg*8 *8 *6,  20kg*7
Bänkpress: 20kg*8,  30kg*6 *6 *6
Tricepspress med snöre i kabelmaskin: 45kg*4,  40kg*6 *6,  35kg*8 *8,  30kg*11 *9,  25kg*13
Bröst framåtlutande i kabelmaskin: 25kg*6 *5 *5,  20kg*9
Sedan körde jag lite extra leg extensions: 10kg*10,  25kg*8 *8 *6,  20kg*7

Nu har jag gått ett varv med hur jag tränar och vilka vikter jag använder förutom ryggövningarna, de ska jag köra imorgon, får se hur det går med de vikterna. Nu blir det mer uppdateringar av PB efter det. Vill minst klara 3 rep. iaf. :) Så det blir väl kanske inte PB genom att maxa en gång. Finns mycket jag kan höja på, speciellt i ben och bröst, där är jag helt klart svagast!

/Hon med kesellaröran och tv:n resten av kvällen

Duracellbatterierna insatta.

Jobb jobb och åter jobb. Tempot när alla barn är där är 100 ggr högre än vad vi är van vid, vi har blivit på bortskämda! Du är det bara att byta från coop extra batterier till duracell! Kommer om jag får gissa bli lite mer stressade utlopp bland oss vuxna. Misstag man gör ses inte som lika roliga, och en sylig kommentar kanske kastas iväg... och tas givetvis emot av höjda ögonbryn och en ilsken blick. Men så är det ju, stressade människor har kort stubin, så bäst att inte gnälla i onödan och helt enkelt bita sig i läppen, för man vet ju att det oftast har med tempot att göra :)

Nu träning.

Helgen som rusade förbi

Helgen började ju just, var ju nyss jag satt och hade gjort min fredagsträning och skulle se film i soffan med gubben. Men nu sitter jag här och ser inte fram emot en hel veckas jobbande, speciellt inte när det regnar och är kallt! Vi pratade just om det jag och mannen, att nu känns det som att sommaren är över. Kan vara soligt, men inte speciellt varmt längre! Bara att inse det tråkiga, snart är det regn, kalla vindar och mörker när man går till jobbet, och när man går hem! Höstdepressionen kommer hägra bland alla svennsons som spriner ut och in på affärerna eftersom man inte längre ser fram emot att vara ute i naturen, den bruna färg man känpat för en hel vår och sommar har försvunnit på två röda, och man har ingen ledighet att se fram emot förrän jul och nyår, jippi!

Idag var jag supertrött redan imorse, efter en hel natts sömn. Dagen fortsatte med att jag cyklade tillbaks med lampan som inte fungerade till Coop i min spermieutstyrsel, och då var det hela munderingen kan jag lova. Jacka, byxor OCH stövlar! Fast märkte ju efter halva vägen att det blivit ett hål i dem, skönt! Jo, det står redan på min handlarlista! Sen hem igen och sega hela dagen tills Nicklas kom hem. Efter middag blev det tröttare i Lottas huvud, men tog på oss våra spermiemunderingar och knallade till Gammliahallen och kollade på killar med klubbor som jagar en hålig boll. Gick redan efter andra perioden, var ju så trött! Fika, och så kom det där suget jag inte kännt på LÄNGE! Det är sant, jag bara måste äta! Så tre frukter och macka räckte som inte. Tillslut vek jag mig och åt lite glass med chokladsås, och sen var jag nöjd! Säger ju det, tjejer och choklad! :)

Blir en tidig kväll för mig! Annars blir det inte en rolig morgondag.
Hur går det till, man sover och slappar en hel helg, men är så trött på söndag. Är väl just det som är problemet, man drar ner på tempot och på kroppen. Nä, nya tag imorgon, då blir det träning som en tok, och vila, jag lovar! :)

/Sleeping beauty

Bakfylla a la ågren.

Provade den nya lampan till sovrummet ikväll, tror ni den funkade?! Nä, precis! Inga kommentarer, blir så förbannad! Det ska bara funka! Får väl bli en runda till imorgon och besöka Coop, skälla lite på de dåliga lamporna. Ingen ny dock, huvva.

Sett en sjukt bra film som säkert många av er redan sett. Att rekommendera till de som vill ha er ett gott skratt och har lite sjuk humor :) Den var kul ända fram till eftertexten, nästan pricken över i just där, haha. Tänka sig en sån svensexa/möhippa, kanske inte skulle bli av nåt bröllop efter den upplevelsen.

/Vegas Baby!



Saker på L

 Läste kusinens blogg och ramlade över hennes lista på L. Hoppas det är ok att jag snodde den och skriver en egen, för jag har ju också den vackra bokstaven L :)

1. Vad heter du? Lotta
2. Ett ord på fyra bokstäver: Ligg
3. Flicknamn: Linnea
4. Pojknamn: Lukas
5. Yrke: Lärare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Leggings
8. Mat: Langos
9. Sak i badrummet: Läppcerat
10. Plats/stad: Lidingö
11. En orsak att vara sen: Lunchkö
12. Något man skriker: Lugn!
13. Film: Laban
14. Något man dricker: Likör
15. Band: Lasse-stefanz
16. Djur: Latmask
17. Gatunamn: Lövstigen!
18. Bil: Lamborgini
19. Låt: Lollipop
20. Aktivitet med fler än en deltagare: Logdans

Cykeltjuven.

Lördag! Härligt! Sol! Och ganska varmt! Man kan ju tro att det fprtfarande ligger lite sommar i luften.
Gått massa ärenden som en toka fram och tillbaks efter frukost. Gick till stan för att köpa nytt proteinpulver. Blev jordgubb/vit choklad, gillar inte vaniljen som vi har! Men hann även in och fick med mig ett par rea-skor, hur gick det till? ;) Sen hem och äta sallad och ett ägg, för att orka traska vidare upp till Ersboda och byta sovrumslampan som inte fungerade.

Träningsdrinken och en banan, sen var jag redo för mitt extrapass som idag blev bröst, biceps och lite mage:

Biceps hantlar: 7kg*15,  12kg*5  *4  *4  *4
Bröst lutande hantlar: 7kg*13,  12kg 3 set 10 rep.
Bicepscurl liggande i cablecrossen: 25kg*8,  40kg*8,  45kg*5  *4,  40kg*10*10*10,  30kg*18
Bröst liggande, raka åt sidan: 4kg*8,  7kg*10,  8kg 3 set 6 rep.
Körde ur det sista med armhävningar: på fötterna 3 set 10 rep.
Magmaskinen: 50kg 4 set 20 rep.

Upptäckte att Nicklas cykel inte står här nere längre, nån liten tjuv har tagit med sig den i sin ficka! Från en gård! Säkert nån som inte orkade gå in till krogen igår, eller inte orkade beställa en taxi. Var ju dock bara låtsas-låst eftersom han inte hade ett fungerande lås, så kanske skylla sig själv?! Attans, jag som var så glad att han äntligen hade en egen. Han får gärna låna min, eftersom jag går till jobbet. De gånger jag i förväg säger att jag behöver den blir det ju så, men de gånger jag kommer hem och kanske skulle behöva den av någon anledning? Då står den ju ute på Teg. Stör mig. Skulle ju hemst gärna vilja veta att den stod här för just de gångerna. Sluta tidigt och kanske vilja cykla till nån eller så! Men nu är det ju tillbaks som det varit sen i vintras :( Nån som råkar ha en cykel över?

Kvällen blir nog ganska lugn. Äta lite thai-rester sen igår, slappa och ta hand om träningsvärken i benen sen passet igår.

/Hon som vill att vi ska ha två cyklar!


Fredag i ett nötskal

Benträningen gick bra tycker jag. Nu är det ju bara andra passet sen jag började köra styrka på benen, så de här kilona kommer jag ju kunna öka på en hel del får man hoppas på:
Uppvärmning cykel 5 min.
Ben press: 40kg*15,  80kg*8,  90kg*8,  100kg*5 *5,  80kg*10,  60kg*15
Vad press: 40kg*15,  60kg*10,  80kg*13,  90kg*13 *14,  70kg*16,  50kg*20
Leg curl(baksida lår): 20kg*8,  30kg*8,  40kg*6,  42.5kg*4,  35kg*8,  25kg*15
Leg extension(framsida lår): 20kg 3 set på 8 rep.

Trött och skakig på leg extension, så blev inte allt för tungt. Tänkte det skulle vara kul att skriva ner när man under ett pass gör sitt PB (personligt bästa), så man ser hur det går. Ska nästa gång köra max andra set så kanske jag kan höja. Sen trappa ner på de andra. Blir trött av upptrappningen för varje set.

Vår nya goa matta! Väldigt nöjd, fast att den blev svart istället för mörkgrå. Nu saknas bara ett blankt vitt bort att ha på som passar ihop med vår tv-bänk, svart på svart blev lite mörkt.
    Middag: Tom kha Gay, Nu blev det Green curry på bilden innan jag märkte jag tagit fel påse i skafferiet :) Men Man köper en påse Tom kha från santa maria. Kokosnöts mjölk, kyckling och coctailtomater. Följ receptet på påsen, jag hoppar över svampen (gillar jag inte). Tomaterna sätter jag i just innan servering, annars blir de så slibbriga. Jasminris är gott till för att få lite mer substans i magen. Starkt och gott blir det!
På väg hem från träningen gick jag en sväng på coop, fredagsmys kräver fredagssnarr. Inte ätit nåt onyttigt på över 2 veckor, så jag köpte lite naturgodis.
Nötter, yoghurt , torkad frukt och mörk choklad. I ♥. Nicklas tycker dock inte det är "riktigt" godis :) Men tjejer och choklad! Ni vet de där gångerna man får en knäpp och nästan skulle kunna gå en mil för att våldta en kiosk som min kära mamma uttryckte det, kände igen mig i den beskrivningen :) Men blivit så mycket bättre, känner inte så just längre, men kan tänka att det skulle vara himla gott, har gått på avvänjning! Så nu blir det mer när jag själv väljer än när min hjärna säger nej, men hjärtat ja. Man ska väl lyssna på hjärtat? Eller hur var det nu?

Nä, nu blir det lite kesella, som vanligt, inga undantag :) Skräckfilm så man inte våga sova, och soffan hela kvällen!

/Choklad-dyrkare

It´s a small world after all...

Sitter just nu hemkommen från jobbet. Slut barn redan vid 14.30, men jobbade vidare med lite annat som måste göras. Måste bara säga att världen är liten, som ni alla säkert varit med om. En pappa till en av våra ungar idag är in titt och tätt på min sambos jobb kom vi fram till. Det hela började med att han tyckte han såg dåligt, sen helt plötsligt kom vi fram till Helhet, och Lindh som han känner. Visste vem alla var, och hade t o m gjort planchen på ungens familj på Helhet. Haha, så den granskade jag extra noga där den hänger på väggen på jobbet.

Just fått i mig "fredagsdrinken" och en banan.  Blev en god blandning av kreatin och rage, med fun light som groggvirke :) Den ska nog få igång mig efter veckans jobbande så jag orkar med ett ordentligt benpass snart! Ikväll fredagsmys med en av mina favoritmiddag. Ska berätta senare vad det blev :) Nu ska jag byta om och traska iväg!

/Hon med kommande grym träningsvärk i benen.

Träningsfri dag

Så, idag SOL, men inte allt för varmt. Barnen på inskolningen var lugna och fina, så jag ser ljusare på det hela nu.
Slutade tidigt, och har vilodag från gymmet. Men ville inte bara vara inne i det fina vädret, så tog en långpromenad som vi bestämt igår jag och Erika. Sen hem och käka mellis, blev äpple och riskaka. Sen middag efter en skön varm dusch.

Dagen middag fick bli lite av varje. Kycklingfilé, ris, ett ägg, sallad på rivna morötter och kål, sås av kesella och chilisås, och lite feta som jag köpte hem idag, ett måste på tallriken nästan. Kokar ägg i massor, jobbigt att göra det varje dag, går åt en del. Hade bara 5 kvar, måste köpa fler! Senare blir det lite kvällsmål med kesellaröra av granatäpple och röda vinbär med lite mandel i.


Förra helgen var jag och försökte få tag på nya länkar till ett armband jag fått för flera flera år sen av min kusin. Men de har sluta säljas, de var för smala. *Det tråkiga i det hela är att jag chansade i Bulgarien och köpte en länk jag trodde skulle passa, men den var ju för bred, så den slängde jag!
Skulle jag ju inte ha gjort! Men nu har jag inget från min och Nicklas första resa, hade ju varit ett fint minne...
Fick helt enkelt köpa ett nytt med bredare som hette Ry-Ry. Min tanke var att jag skulle vilja fylla ett armband med länkar från olika personer. Så nu har jag bara tre från mig själv. Tips på present den dagen ni undrar vad tusan jag skulle önska mig ;) Skulle bli ett väldigt värdefullt armband, så jag skulle bli överlycklig om jag kunde bära alla härliga personers del.

Längtar till imorgon av två anledningar. Ben-passet! Ska köra så det ryker. Sen är det ju helg igen!!
Vad ska ni göra i helgen?

/L




Jag blev som jag blev för att...

Sakna sakna!! Skulle gärna ha närmare till föräldrarna, träffas allderles för sällan!

Skål! Mamma när hon var ca 30.
Pappa som ganska ung iaf. Skulle gissa 40 med tanke på min ålder på kortet :)

Som ni ser så brås jag inte på biffarna Eva och Karl-Erik, men är samtidigt glad för det, senor är bra skit.

Jag är en riktig morsgris! Här är vi på en av mina favoritplatser, mammas stuga i Boden. Lugnet i skogen.

En av mina många meriter jag kan skriva på min lista av onödigt kunnande har jag som ni ser lärt mig av pappa. Däremot blir aldrig eleven så bra som läraren. Här sitter vi i pappas hus i Thailand, Hua Hin, och slappar. Var där i december 2008 tillsammans med en av mina absoluta favoritvänner Wafa, pappa och Agneta.

Aldrig blir jag så sprallig som innan jag ska träffa mamma eller pappa (enligt Nicklas, hehe). Kan nog vara sant, för det är ju ett av det bästa jag vet! ;) Har väl fått all uppmärksamhet som fanns att ge, eftersom det bara fanns jag. Ville ju alltid ha en lillebror, men en sån fick jag ju på kuppen många långa år senare :) Tillsammans med en storebror och lillasyster. Lovely!

Nä, nu ska hon lägga sig och drömma om gråtande barn och galna föräldrar, som jag väntar mig under inskolningen imorgon. Det brukar göra mig riktigt trött i skallen och kroppen, hehe. Blir en skön vilar-helg om två arbetsdagar, längtar redan!

/Hon som är glad att hon simmade fortast av alla i vattnet för snart 28 år sen, så hon fick slappa 9 månader innan hon fick komma ut och ta tag i saker och ting.

Vilka är ni förresten?

Vem är det jag skriver för på min blogg? Skulle vara kul att veta vilka som läser det man funderar på under dagarna. Om det är någonting annat man kanske skulle skriva om, funderingar eller annat. Är ju er jag skriver till :)

Idag blev det ett bra axelpass efter jobbet, försökte plåga magen lite, men gick lite sämre med det. Ska bli skönt med en vilodag från styrka imorgon, men planerat in en skön långpromenad med Erika. Både kort dag på jobbet, och vilodag från träningen, skulle annars bli för rastlös ;) Hoppas det är fint väder, SOL!

Varför är det så orättvist att vissa bara tittar på en vikt och lägger på muskler, medan andra som jag får kämpa för varenda millimeter. Först för ett tag sen det börjar hända nåt synligt, enligt mig iaf. Blivit mycket starkare, men man vill ju gärna nåt ska hända för allt slit man gör.


En pytteliten muskel har börjat komma upp på biceps som är mitt problem, får köra hårt på dem på mitt extrapass helt enkelt, så ska vi se om nåt kan hända under hösten och vintern.

Har just lugnat ner mig efter min hungersnöd efter träningen med en stor middagstallrik. Minsta lilla kan reta upp mig så det kokar inombords när jag är hungrig och trött i kroppen och huvudet. Skulle inte kunna gå på diet utan att halvt döda nån tror jag, hur skulle det gå till?! :) Nä, mat för Lotta när det gått mer än tre timmar! Idag var det mest träningen och omväxlingen med inskolning på jobbet som gjort mig slut. Gått himla bra måste jag säga, inga grin-ollar än så länge. Får se när föräldrarna nästa vecka ska gå ifrån, hur många tröstande famnar man måste ha per personal :)

Nä, nu ska jag ladda vidare matintaget med lite kesellaröra med bär och frön. Köpte granatäpple idag som jag även tänkte slänga i, kan bli riktigt gott!

Bitch.

Det sitter i psyket

Träningen går bra, och var överraskad av min träningsvärk efter mitt dåliga pass igår. Idag gick det desto bättre med bicepspasset. Däremot blir jag lite galen av att det tar en evighet att öka vikterna på just biceps. Det gick fort att komma upp till 10kg hantlarna, men sen var jag kvar där allderles för länge. Tror man intalade sig att det var för stort steg att ta sig till 12kg. Men när man väl klarade en så kunde man helt plötsligt träna med dem några set. Nu är jag på samma platå med 12 kg, kan inte rubba nästa steg på 15 kg på ett bra sätt utan att hjälpa till med ryggen. Hur i hela fridens namn ska jag ta mig till att träna med dem?! Får öka sakta med stången, så ska jag väl en vacker dag kunna köra med dem några set. Vill ju köra minst tre rep. Får intala mig att det inte är helt omöjligt att iaf göra en ordentlig! :)

Har hamnat i soffan med min kesellaröra efter middag och disk. Tvätt ikväll, kunde ju inte vara tråkigare!

/L


Mer om träning

Fått lite frågor om träningen. Så tänkte jag skulle bli bättre på att skriva om det och om maten till det. I helgen blev det storkok av kyckling och ris, 2 kg filé skulle stekas till efter träningarna på veckorna. Inte det roligaste att ställa sig vid 19 på kvällen och laga mat när man är hungrig och trött efter träningen. Äter mest kyckling, lax, köttfärs, grönsaker och ägg. Och till det ris eller bulgur, nån gång pasta. Mitt kvällsmål till största del består av någon typ av kesellaröra. Tips just nu är kesella 1% med lite fun light. Blanda i rabarber, röda vinbär och hallon, smakens! Annars kan man ju blanda i vad man vill och tycker om.

Idag har jag varit på Tenton och kört mitt tricep/bröst pass. Inte så bra som jag önskar gick det, fick som inte till det, var för seg i armarna. Men men, kanske kan ta det som fredagens extrapass istället. På fredagar kör jag det jag känner mig svag i för tillfället, så det får sig ett extrapass.     



Blev kyckling till middag, med ris, wok och ett ägg. Såsen gör jag av kvarg och lite chilisås, som är så gott! Kan ju göra med peppar eller någon annan god krydda. Fanns ingen kesella på affären, så efterrätten/kvällsmålet fick bli en stor skål full med olika frukter. Päron, persika, vindruvor och röda vinbär.

Idag på jobbet hörde jag en hel del klagomål om vad sommarens slappande och godsaker gjort med folk. De har gått upp i vikt, och målet inför hösten är att ta tag i det. Jag däremot är lite sur över att allt slit sen förra hösten går tillbaks lite under sommaren om jag inte tränar. Blev ju ingen träning under den månad jag hade min semester, bara vila, god mat, efterrätter och en massa godis. Klart man ska ha semester. Men när jag kom tillbaks och ställde mig på vågen så vägde jag 55, som innan semestern hade lyckats komma upp i 59! Nu är det bara att göra som tjejen på gymgrossisten sa, ät dig sjukt mätt och träna hårt. Inte heller sätta mig och äta pizza och burgare eftersom det är fel sätt att gå upp på. Så det blir nyttig mat med lite unnande på helgerna eller när tillfälle ges. Kreatin och en måltidsersättning som motsvarar en middag som mellis på veckodagarna. Ger mer än en macka och en frukt som jag åt förr. Mindre kondis och mer vila!

Många tycker säkert man är knäpp som ger det så mycker energi och tid när man ändå inte tävlar i någon muskelsport. Men jag tycker motivationen hos en själv räcker som anledning, en hobby som många andra helt enkelt. Hellre det än dataspel, tv eller annat som många andra spenderar sin fritid efter jobbet att göra. Sen även anledningen jag skrev innan, att jag varit spe förr, genom mina mil efer mil av simning i A-lag, orientering och skidor. Den här typen av träning gör mig större på ett sätt jag trivs med, och utan den blir jag en vandrande pinne :) Skulle inte ha ro att sluta träna eftersom jag är uppväxt med det från låg ålder, men samtidigt vill jag inte ha de strickta reglerna kring träning och kost som kommer med fitness eller någon liknande sport.

/Fritids-träningsnörden


Lördagkvällar

Lördagkvällar? Vad ska man göra? Inge sugen på fest, så vi samlade ihop lite folk och satte oss på nya O´learys uteservering för att umgås. Hur trevligt som helst, tills livebandet som och rosslade i bakgrunden, och man hörde knappt sina egna tankar. Men det höll inte i sig allt för länge som tur var. Som ett äldre par gick vi hem 23.30 och såg ett avsnitt av True blood innan vi somnade sittande vissa av oss ;)
Efter min invigda benträning i förrgår har jag haft lite svårt att sitta, stå och gå. En aningens ont blev det allt, men men, får hoppas det ger sig snart så jag kan göra ett redigt ett i veckan. Då ska det nog gå bättre :) Nu blir det Nolia för hela slanten, trängas med alla andra i den härliga värmen. Varför gör man sånt frivilligt, när man egenligen inte har nåt speciellt man ska dit och köpa?!

/L

Första arbetsveckan, check!

Blev inte så jobbigt som jag trodde det skulle bli! Jag, A-K och Pernilla klarade biffen, men vi hade ju inte så mycket barn iofs :) Hade så lite idag att jag var nära att be A-K hämta tandpetare för att hålla upp ögonlocken, hur kan man vara så trött!? Sovit som vanligt, så ingen logik. Har väl haft för mycket semester från träningen, och veckans pass har väl tagit ut sin rätt. Idag har jag även gjort min premiär av hårt benpass. Ojoj vad det darrade i benen på väg hem, och vad jag inte kommer kunna gå imorgon! Härligt! I helgen blir det massa mys med älsklingen. Stan och Nolia. Fikadejt imorgonkväll med Marin och Sandra, och hoppas på ett skönt träningspass under dagen imorgon. Sen vila innan andra veckan av nya upplägget börjar, då blir det snäppet hårdare än nu i veckan får jag hoppas.

Just slukat ett nytt gott påhitt av mellis/efterrätt. Hackade rabarber, röda vinbär, hallon och kesella 1%. Yummy!

Jag säger bara det, fredagsmys! Vad jag har längtat efter det! Efter en jobbig vecka bara få sätta sig i soffan och slappa med film och sällskap av karln, finns inget eller ingen bättre än det! Ingen kan få mig så lycklig och lugn när jag verkligen behöver det som han!





/Du&Ja

Tillbaks i träningsträsket, och lite bröllop.

Inte haft internet eftersom vår internetuppkoppling har slarvat med att meddela oss att de bytt bankgironummer, då är det inte så lätt att visa att man betalat, och så går det två månader innan de inte ont vetandes internet är nerstängt. Hur tänkte de puckona att man skulle veta att de bytt, och inte ens en påminnelse om betalning fick vi! Men men, skickade in kopia på att vi betalat, och nu har vi internet igen :)

Nu har jobbandet satt igång, och även min nya träningssatsning med allt vad det innebär. Bara hunnit med två pass den här veckan än, och träningsvärk har det gett, skönt. Inte tränat på de fyra veckor jag haft semester. Nya upplägget för träningen är: Triceps/bröst, biceps/rygg, axlar/mage, vila, ben, köra igenom kroppen lätt eller vila, vila. Sen börjar ny vecka. Ska försöka klämma in lite kondis där det passar med tid, möjligen under en vilodag eller när jag slutar tidigt. Sen varierar dagarna om annat inträffar. Men grunden ser ut så, får se hur det går och känns.

Fått lite fina bilder av Kim från bröllpet förra helgen när Brorsan och Fia gifte sig. Slänger in några.

Förfixet av bruden. Naglarna som jag fick fixa åt henne på den stora dagen, hår, smink, klänning, champagne!
 

Min älskade vackra syster som var en i värdparen som fixade allt.


Brorsans tjej som fixade brudens hår.


Kim som stod bakom fotograferingen av för-fixet.


Jag fullt laddad för bröllop och fest.


Nu har jag pysslat hemma, förändring förgyller vardagen. Behövs bara lite förflyttningar av saker hemma, så är det som nytt. Då klarar man sig några månader tills man är less igen, eller jag iaf. Enligt Nicklas är jag en som pysslar på i överkant, men han klagar då inte på inredningen. Igår började vi glo på en serie brorsan sa var bra, så vi ger den en chans. True blood. Helt ok, sjukt mycket galet sex, blod, vampyrer och annat sånt där spännande.

/Duracellkaninen

Vardagen kallar

Mina långa sköna lata dagar i stugan i Boden är över :( Skulle utan att blinka kunna stanna en vecka till, eller jag vill närmare bestämt det! Men jobbet väntar, en hård vecka framför en. Varför ska det vara så tungt att gå tillbals till jobbet när man just fått vara ledig en månad och bara latat sig? Då borde man ju vara som mest taggad att ta tag i en ny måndag och ny vecka, än när man bara fått vara ledig en helg?! Tar väl bara nån vecka innan man är inne i svängen igen. Längtar lite också, för imorgon börjar nya träningen. Hårdare träning, mindre kondis, och mer vila! Till det mer mat! Ska vi se om lill-kroppen kan lägga på sig lite muskler och fett på vägen, ska ge det tills nästa sommar, mest på skoj. Kul att träna och ha ett litet mål i a f, eftersom jag inte vill tävla eller nå sånt i muskelbygg. Har tävlat nog i mina dagar om man säger så. Uppvuxen i träningfamilj med träningsgener. Så skulle nog inte kunna bara låta bli någon typ av träning.

Igår hade vi sista filmkvällen, och hur kunde man avsluta den bättre än "den svarta dahlian". Inte sett den förut, men min vackra skådespelarman är ju med, Hartnett ;) Det är lugnt, N har också en skådespelarfru bland de ouppnåerliga, så ingen orättvisa, haha. Innan filmen en helrenovering igen med bastu, inpackningar och ansiksmasker, som ny!

Nu längtar en tjej hem till sin kille, till deras liv, och med sig har hon katten, så snart är de alla tre hemma igen! Bara  en tråkig tåg och bussfärd kvar! Då ska hon kasta sig i hans armar och ge honom en hollywoodkyss. Sen sova, så hon inte är en sån bitch imorgon ;)

Hittade ett kort på morsans dator, som Nicklas tog på mig inom de första veckorna vi träffades. Dryga två år sen:

RSS 2.0