Träning, stan och fest.

Klockan 8 imorse ringde klockan. Nicklas skulle fara och spela innebandy, och jag passade på att fara och köra ett pass på Tenton. En banan i magen och lite dryck, sen ställde jag mig 50 min på trappmaskinen. Gick hem och körde 60 vändor med magmaskinen hemma:

Sen var jag hungrig, och glad att jag hade kvar min pannkaka från middagen igår. Vispade ihop lite protein choklad gegga, och ett glas kreatin :)



När vi båda hade duschat och ätit drog vi iväg på stan och gjorde lite ärenden. Marknad på stan, och det betydde fullt av pensionärer och ungar överallt! Galet! Bl a köpte vi "hår" till våra små data-gubbar som ska stå vid Nicklas nya dator Pixi. Det blev av affro-varianten, och hur fina blev de inte!? Undra vad man ska kalla dem? Någon som har en bra idé?



Blev även att köpa tre canvastavlor som ska kläs på Nicklas jobb, visar sen, kommer bli superfint. De ska hänga i gästrummet Hallongrottan. Även en ny bärbar telefon in dit, eftersom den gamla är tondöv :) Man hör inte vad folk säger i den! Men nu ligger den för döden i soporna!

Nu lite kesella som mellin, sen middag och göra sig vacker för kvällen. Kommer massa folk och festar lite. Sen Allstarz!

Skål! Ha en bra lördag!

/L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0