Förälder på besök

Dagen har varit lika skön och solig som förra veckan, hoppas det håller i sig ända tills minst torsdag då jag och sambon drar till Bulgarien. Längtar som aldrig förr!! Jobbandet är hur skönt som helst. Idag har vi varit ute med barnen och lekt i solen. Jag och A-K har haft ett barn tillsammans, och han ska börja på vår avdelning till hösten, hur bra kille som helst, kommer nog inte bli några problem alls som det verkar nu.

Efter jobbet drog jag och körde triceps/bröst på Tenton. Snart kommer pappa på besök och sover hos oss två nätter. Det är så himla kul när föräldrar kommer på besök och man får ta hand om dem och umgås. Love it! Ikväll ska vi ut jag, Nicklas och pappa för att äta och dricka nån öl i kvällssolen. Trevligt! Två älskade karlar i mitt liv.

Nu ska jag bädda lite åt honom innan han kommer :) Göra det lite hemtrevligt i gästrummet "Hallongrottan" som vi döpt det till.

/Lyckligt lottade Lotta

Sköna sommarhelg!

Vilken skön helg det har varit! Igår solning på Nydala, vi skulle gå ner till vattnet för att bada, men vände vid vaderna...inte var det då varmt! Senare bortbjuden på middag hos Johannes i det superfina huset på Tomtebo med balkonger innomhus, var som i en annan värld! Ekologiska huset. Det blev en god sommarsallad. De andra skulle sen vidare på invigningen av nya stället "Göteborg" här i Umeå, Nicklas skulle fota de stekiga människorna som gick in. Själv hängde jag på Teg med lite trevliga människor och åt lite lax och surrade.

När Nicklas var klar drog vi ut till ett hus som är till salu. Ojoj säger jag bara, varför är det inte läge just nu att flytta?! Lätt man skulle velat bo där. Stort och fint! Lär ju vara en skiljsmässa med det låga priset för ett nybyggt hus som bara MÅSTE säljas nu som det verkar. Så går det när man köper hus och glömmer bort kärleken i all renovering och byggande!

Senare under kvällen och in mot nattetid spenderade jag, syrran, Yngve och Nicklas på stan. Wheels i Umeå. Kollade på lite gamla bilar, och nya också såklart.




Började idag med att ta ett träningspass på Tenton innan det hade hunnit bli kokande hett där nere. Var nog varmt 10 imorse. Blev axlar och mage. Idag orkade vi inte fara till Nydala eller Betnes, ska man ändå inte bada kan man väl lika gärna ligga i parken, samma sol där :)

Har just avverkat en riktigt bra film, Knowing med Nickolas Cage. Däremot slutet var väl sådär, men över lag en spännande film! Nu lite popcorn och Angels and Deamons. Söndagssoffan i all sin ära, blir inte mycket bättre! Imorgon kommer pappa, längtar, och bara 4 dagars arbete kvar innan friheten!

/L

Sol och värme...

Varför väntar man först på solen och värmen, och sen när den kommer så klagar man?! Man blir trött, törstig och orkeslös... Men det är ju vad man vill ha väl. Bara att ta den korta svenska sommaren som den är, några veckors pressande och svettiga dagar i solen, för att bli brun somförsvinner på nolltid... fanken va värt. Som förskollärare har man ju fördelen att få vara ute större delen av dagen, idag närmare 5-5½ timme på gården som igår mätte upp till 36 grader. Ska man klara hösten, vintern och större delen av våren behöver man lite sol, så är det bara. Därför håller sig de flesta förskollärare sig i solen och lider med njutning. Undra hur mycket vätska man gjort av med idag, drack och drack, men knappt ett toabesök på hela dagen, illa. Hela veckan har gått med sol och värme, och helgen ska göra detsamma. Nöjd att helgen har kommit, blir lite solning och bad om jag får som jag vill. Kanske ett dopp i Nydalasjön, men man har ju blivit en badkruka. Hur kan det komma sig? Som simmare var jag ju i vattnet 5 dagar i veckan, två timmar åt gången, tittandes på det där kaklet längd efter längd. Men nu doppar jag knappt tårna om jag inte håller på att smälta bort i värmen. Måste ju ha förbadat mig på nå vis.

Igår hittade sambon ett hus som passar oss perfekt! Varför har man inte nån miljon på lager som man inte just behöver sen, som man kan lägga på att flytta till hus? Skulle kännas kanon. Kul att prata om framtidsplaner dock.

Dagens träning avklarad, blev biceps och rygg i värmen nere i viktlokalerna på Tenton Haga. Nu duschad, bakat lite kesella-bollar med protein och havregryn mm. Snart iväg med gubben för att se Transformers. Höga förväntningar i min hjärna, så bäst att den håller sig bra!

Ciao!
/Solbränd från topp till tå

Den blonda filosofen har roligare?!

Ännu en solig dag på jobbet, ute en hel del. Vi var tre fröknar och tre barn, det kallar jag bra arbetsfördelning! Undel mellanmålet kom vi in på ett diskussionsämne jag gillar, riktigt filosofiska frågor. Hur kommer vi utvecklas i världen, kommer vi fortsätta som ångvältar framåt, eller kommer vi gå tillbaks? Hoppa till nästa stycke om ni är filosofihatare :) Jag tror stenhårt på att vi kommer fortsätta framåt. Tror ju att vi som människor i allmänhet är väldigt trångsynta, det vi just inte vet, det finns inte. Det är nuet som är det längsta vi kan komma, och vi är de enda som existerar. Bara för att just VI inte skulle kunna leva på nåt annat ställe i universum genom att det är för kallt eller för lite syre eller va det nu skulle vara folk skyller på. De som möjligen lever på andra ställen lär ju isf vara anpassade efter den miljön, de kanske skulle dö på tre röda här på jorden. Ja, vad vet jag. Men det är kul att fundera iväg på sånt som egentligen inte går att svara på, då kan ju ingen ha rätt eller fel, bara en massa möjliga teorier. Filosofiutbildad gymnasielärare som man är. Jorden har alltid existerat, för ingenting kommer ur ingenting, eller hur? Bara ur en annan form. Sen om man ens prövar tänka sig det sjukaste som kan hända i framtiden är man inte ens nära, eftersom då kommer det finnas saker vi aldrig sett, och bortom fantasier vi kan utveckla i våra trånga små hjärnor. Nåja.

Efter jobbet drog jag ner på stan för att gå till frisören. Nu är mina dagar som brunett över, och tillbaks till mitt gamla dumma jag, eller hur var det med blondiner? De har då roligare iaf! ;) Efter lite färgning, klippning, och pratande om hur det låg till i livet. Bl a om träning som hon ville ha lite tips och pepp om, så nu kanske jag har en till läsare snart på bloggen :) Skinande som en sol i håret gick jag ut i tillfälligt regn/sol och träffade söta kära Emma på stan. Vi satte oss på Costas och åt och pratade lite om ditt och datt. Behövlig träff efter allt för långt uppehåll!!

Nu hemma och funderar om man kommer kunna sova i natt. Inte det lättaste i ljuset och värmen. Men som tur är behöver jag mindre sömn på sommrarna för att inte vara en sån bitch under dagarna om jag är trött och grinig :)

Ciao
/L

Polisbesök i miniklänning.

Nu är bilderna från Barsta redigerade, sköna havsbilder.
 

Träning är ett stort beroende känner jag när man varit borta från det. Skönt samtidigt att bara vila och ladda upp batterierna! Kändes under gårdagens träning att jag hade laddat med mycket mat och godis under helgen :) Peppen var på max, och tricep/bröst/mage gick himla bra. Sen ett pass på 35 min. på löpbandet och kollade på nån jäkla såpa på 5:an. Sen blev storkok av matlådor inför veckan, och en snabbstädning.

Senare på kvällen var vi lite rastlösa jag och N. Så vi drog ut på stan och fotade lite i kvällssolen. Mitt under fotandet i miniklänning och barfota svängde polisen förbi för att se vad vi pysslade med, de log, vinkade och drog vidare. Kan lova att det blev ett foto med spontanleende från Lotta då, svårt att le på befallning, men man lär sig med tiden.
   
Sen drog vi ut på Ön och kollade efter nån fin blomäng jag kunde se extra sommrig ut på. Vad vi istället hittade var ett trasigt övergivet gammalt hus i skogen. Dörrarna stod på glänt, så vi smög in i mörkret. Skulle aldrig sätta min fot där ensam. Rätt var det är hoppar det upp nån uteliggare och undrar va fanken man gör där!? Eller så kan man föreställa sig en skräckfilm där några dumma ungdomar går in i ett övergivet hus och får skylla sig själva att de var så nyfikna ocj korkade. Nåja, väl där inne smög vi runt och förundrades över varför det var ett öppet hus där fullt av hockeyutrustning, gammalt bråte, graffitti fulla väggarna och skitigt så inni... Perfekt för fotning tänkte vi! Vi hittade i ett av rummen världens skitigaste soffa som nog har gjort sitt några gånger om. Där slog jag mig ner i min miniklänning och tänkte på nå helt annat än var tusan jag hade min rumpa. Tyvärr blev det bara en bra bild där inne, eftersom blixten dog. Vill ju gärna tillbaks för att ta lite fler bilder där inne. Men resultatet från ett skitigt hus blir ju himla fint.


Nu har syrran och Yngve svängt förbi oss och visat ny-bilen. Lite avis blir jag allt, förutom att jag vill ha kombi. Få plats me lite djur och kidz :)

Kesellaröra och film nu, sen snarklådan.
/L

Min svenska midsommar avklarad

Sådärja, nu var man hemkommen efter en skön midsommar i Barsta. Havet, och solen, hur bra kan det bli?! Ätit massor av god mat, och druckit några drinkar. Tagit lite kort och myst ute på rotsidan (klippig strand vid havskanten med vågor som slog upp, underbart). Ska kika igenom korten ikväll, och kanske lägger ut nåt av dem sen om de duger. Champagnebrunch med kex och ostar, igår och idag mitt på dagen i solen! Men igår kväll var det ganska lugnt för oss i vårt tält. Var ju för att vi inte var sugna på fest och ståhej jag och Nicklas drog ut till campingen. Men vad är det med midsommar och vuxna människor? Vi sa redan innan att man skulle säkert få se en hel del rullandes 40+ där, och mycket riktigt. När vi klädda i tjocka kläder och jackor gick en sväng med hundarna och frös lika mycket som ekorren i ice age var de där... Dansandes runt midsommarstången till Lasse Stefans, och klädda i t-shirt utan att ens få en knottra på armarna. Svensk midsommar mitt i prick :) Klockan var väl bara kring 22, och vi gick in igen huttrandes för att fortsätta smutta på våra drinkar och jäspa ikapp. Tänk de andra, 2 timmar senare sittandes där ute och berätta hur mycket de gillade varandra. Lösa några problem som legat undangömda allderles för länge, som egentligen var bortglömt för längesen.

Morgonen därpå var det liv på campingen igen, såg inte en enda spyendes. Troligen stack de inte ut sina näsor från husvagnarna, utan tog en treo och somnade om. Är det värt det egentligen? Fylla som förstör hela nästa dag. När man bara är lite seg, och slappar i soffan för att man själv vill det kan det vara skönt. Men när man mår som en överkörd bäver som just och pass överlevt, så tänker man "aldrig mer sprit", det har vi väl alla? Men är det nån som kommer ihåg det mer än nå veckor? Nåja, själv hade vi huttrat ikapp på våra luftmadrasser i förtältet, och kände oss någorlunda utsövda när vi vaknade i en bastu när solen hade gjort sitt vid 8.30 på morgonen. Fortsatte äta oss proppmätta på god mat som bjöds på.

Nä, jag har kommit fram till att viss mat inte passar min mage! Helgen fick sätta stopp för det ett tag framöver. Godis och slisk är ingen bra kombo med min tarmsjuka. Precis som med alkoholen, inte värt det! :) Nä, ska hålla mig undan det så gott det går, så klart inte noll tolerans, då skulle man ju råka ha ihjäl nån tillslut. Men bara äta vid uttänkta tillfällen snarare. Aldrig har man mått så bra som när man låtit bli, och det är sant som de säger, suget försvinner! Nästa anhalt, Bulgarien om två veckor, där blir det nog lite unna sig tror jag.

Nä, nu blir jag nyfiken på hur bilderna blev. Och så ska jag passa på och ta mig nå godis, länge tills nästa gång.

/L

Sista korta veckan innan jul

Idag på jobbet blev det en aha-upplevelse, bara att inse, sommaren vänder nu, allt blir mörkare, och det är bara att ställa in sig på kommande höst. Sommaren har ju inte ens tittat fram, bara en smula under yran-helgen. Norrländsk sommar i ett nötskal, allt för kort för min smak! just när det börjat så ska det sluta. Får hålla tummarna att värmen kommer trots att mörkret smyger sig på lite snabbare varje dag. Ser fram emot resan till Bulgarien om två veckor ungefär, värme och sol garanterad. Kanske man skulle flytta till USA några år och bo där? Sen kom det fram att det här är sista korta veckan innan jul, så många långa veckor att se fram emot.

I veckan blev det inte så mycket träning jag hade önskat, blev mån, tis och idag, hann igenom kroppen iaf. Dagens pass axlar och mage. Sen 60 min. trapp. Får ligga i de två kommande veckorna, för sen blir det två veckor lång vila med slappande på beachen och god mat :)

Hmm, vad ska man packa till midsommar. Blir att bila ner till Kramfors imorgon jag och sambon. Eller snarare Barsta, vid havet där hans mamma och hennes karl har husvagnen. Sova i förtält, midsommarmat, nubbe och jordgubbar Nicklas införskaffat idag. Kan det bli bättre?! Jag längtar, ska bli skönt att för en gångs skull inte vara på fest och fira med dricka. Nää, regnkläder och mjukiströjan packad, vad är midsommar utan regn och rusk. Fast ändras hela tiden, så lika bra att packa bikinin om man hittar nån bra solning i lä.

Hoppas ni får en glad midsommar!
/L

Djurlös

Idag skrev mamma att hon och Attila hade myst ihop. Oj, vad man kan sakna ett djur så mycket! Gubben min är på spa i Boden hos morsan i sommar, lättast eftersom vi far till Kramfors, Bulgarien och Arjeplog under bara nå veckor. Men nu när man sitter hemma i vardagen är det himla tomt utan djur, ingen som kommer och hälsar på en när man kommer hem, tigger när man äter mat, hmm, och väcker en allderles för tidigt när man får sova ut för en gång skull, så man inte kan somna om. Hur less och sur man än kan bli på han, så saknar man allt det där när han inte är här! :( Nä, djur är nånting jag verkligen aldrig vill vara utan i mitt liv! En bättre katt än fettot vi har tror jag knappt existerar.

I går och inatt regnade det för hela sommaren kändes det som... kanske det som gjorde att jag verkligen inte kunde sova inatt!? Vaknade varannan timme och trodde det var morgon. 05.45 ringde klockan, och Lotta trodde inte det var sant att hon skulle kliva upp och gå till jobbet. Men, det var ingen dröm, bara att lunka iväg. Trodde ju jag skulle vara ensam som var ute den tiden, men nädå, joggare lever i skogen, inte bara älgarna. Ok, promenerare kan jag köpa, men joggare? Ha inte ihjäl er vettja!

Själv tog jag mig iväg för träning först efter jobbet. Dagens bravad blev bicep/rygg och trappmaskinen 25 min. Hem och mötte en väldigt slut sambo i soffan med ett skrov i magen och soffliggande. Själv har jag middagen och kesellan i magen. Nu soffan och tv.

/L

Dagen efter helgen före.

En trött måndag var det idag, har nog fått för lite sömn och för mycket alkohol i helgen, men kul var det! Och det bästa av allt, inga bravader man kan prata om sen blev det, ingen favorit eller ny. Eller? Sprit kan ju göra tokiga saker, den bjuder vi på, och Vera gillar älgar. Fyndade i Alvas rum. Blev snarare en ren, men same shit diffrent name :)

Har dock kommit på att man blivit för gammal för 2-dagars. Fasen, det tar emot andra dagen, soffan och en film lockar nästan mer än ut, på samma ställe, samma folk och samma sprit som dagen innan. Men men, händer inte många gånger per år. Varför ska det regna? Båda dagarna en aning, fyllde öltältet ganska bra. Där satt vi och lodade ihop Nicklas, Nicke (hans pappa om ni är blinda och inte ser det) och jag. Sen blev det rockande till "Studio 3" som var enormt bra! Massor med rockcovers som finns i huvudet och kommer ut så vackert ;)
 
Dagen efter första dagen före kom vi hem efter en promenad med svärfars hund Titus. Då möttes jag i hallen av världens sötaste Alva som struttade runt i mina skor. Hennes mamma Vera hade hunnit fånga modeshowen innan...

Nu träning tre dagar innan det bär av igen neråt landet för att fira midsommar. Träningen idag gick rätt bra, bättre än jag trodde när jag gick hem från jobbet i regnet och såg ut som en spermie i min regnjacka. Ikväll blir det en tidig kväll för en trött en.
G´natt.
/L

Imorgon bär det av till stadsfesten.

Idag har det regnat, var tog sommaren vägen? Känns som att man bor lite fel ibland, skulle gärna ha mycket längre sommar än det är här uppe. Nu har ju resten av Sverige inte heller haft någon bra start heller, men brukar ju vara annorlunda längre ner i landet. Idag gick jag hem i regnet och såg ut som en spermie i min regnjacka och huva åtdragen runt huvudet. Slängde i en tvätt och gick sen till Tenton. Blev axel/mage idag, och sen ställde jag mig på springbandet och hoppades på att orka en bit iaf. Efter att ha vilat igår från konditionen gick det bra, som en kenyan på en löparbana...eller kanske inte riktigt, men kändes inte allt för jobbigt. Efter 45 min och skönt seg i benen klev jag av och gick hem för att göra klart tvätten. Bokade om, och inte förrän 24:e! Hur i hela...alla tvättar som gnuer i vårt hus, alla vill ju ha tiden som är kl. 18, efter jobbet...vi kommer drunkna i svettiga träningskläder. Och nästa helg var det massor av tider, men då är vi ju i Kramfors.

Nu har jag packat för i helgens stadsfest i Kramfors. Utvärderingsdag på jobbet imorgon till 16, sen bär det av med mat i ena handen och en vinflaska i den andra, Nicklas får köra. Har ju förhoppningsvis en drick-polare med i bilden, Leifs nyförvärv som ska med och festa och ha kul. Den här gången hoppas jag att det inte blir några favoriter i repris, mosad pizzarulle, modevisning av fel skinnjacka, eller en förmiddag på Veras toa :) No comments, hehe.

Nu har jag svalt drinken, maten och gjort mig en skål kesellaröra med frukt.
Smarrigt.

Sen har jag även pysslat med naglarna, en hobby som är himla kul! Så nu är man fin för helgens bravader. Håller tummarna att jag ska få pimpa Fias naglar i sommar när hon ska gifta sig ;)

"För vi har tagit studenten..."

...fast ett tag sen var det, närmare 9 år sen! Shit, åren går fort, var ju nyss man drack champagnefrukost i parken, lallade runt på vagnen och tog kort som var aningens användslösa, och drack ur en flaska som smakade staketpiss. Oj, det var tider det. Så stor man hade blivit. Sen balen och hela fadderullan, fin i håret och galaklädd. Trots att det känns som nyss har man hunnit flytta till Umeå, pluggat till gymnasielärare 5 år, springvikarierat en termin, läst till förskollärare ytterligare en termin och jobbat 2 år på förskola. Lärt känna en miljon människor, hunnit glömma 90% av dem. Blivit ihop och gjort slut några gånger, skrattat och gråtit över det, blivit ihop 2 dagar innan jag skulle dra från Umeå, blivit sambo för första gången i mitt liv, tänkt på barn första gången också, och livet är så bra som det kan bli just nu. Jag lever en dröm jag alltid haft.

Efter att ha stupat i säng 22 igår och sovit hela natten bar det av till jobbet 7.10 imorse. Ny vikarie, jag och Charlotte klarade skivan åter igen, med mindre stress i mitt hjärta idag. Hem gick jag glad och pigg för att köra ett bicep/ryggpass på Tenton. Tänkte jag skulle skaffa mig lite pengar till sommarens alla bravader genom att köpa en triss på lill-coopen. Nicklas skrapade den t o m med en 10:a!! Men inget "plötsligt händer det..."

Åter till kesellaskålen.
/L

Stress i hjärtat

Nöjd med att jag skulle börja först 9, och ställt klockan på 6.30 imorse för att ta en skön morgonpromenad innan frukost...fick jag ett sms av AKÅ. Hon hade fått magsjuka!! Min promenad blev att gå till jobbet en timme tidigare istället. Eftersom Teammedlem Anita OB redan var ledig så var det jag, Charlotte och en vikarie. Hej och hå, hel barngrupp och lite tokiga blir det av förändring. Dagen blev ju lite småstressig i mitt hjärta, och toppen på isberget var ju när jag skulle ta över alla avdelningars barn, så hade jag ju även satt mig själv i skiten att vara ensam kvar när man ska vara två. Jag till 17, och en annan till 17.30, men jag tog ju på mig 17.30, och ingen ersättare till 17, det glömdes snyggt bort. Men två avdelningars grillfest på gården var det lite mer stress i hjärtat att hålla koll på de små liven så de inte snattade nån matbit eller slog sig eller nån annan. Så, åter på spåret vid 17 hade jag bara två kvar, en fick jag ringa föräldrarna till, de hade glömt, hur lyckas man med det?! Men det är inte helt ovanligt, hör och häpna. Hoppas jag aldrig glömmer min egen unge nån gång i tiden.
Såhär kände jag mig inombords idag av mååånga anledningar...


Trött av sol, konflikter och stress i hjärtat stapplade jag hem, bytte om och tjurade 45 lååånga min. på trappmaskinen på Tenton. Hem, proteinet, dusch, en behövlig lång go kram av min sambo, och sen mat. Nu sitter jag med min skål frukt, kesellaröra och frön och har lite stress i hjärtat inför imorgon, som blir ungefär samma visa igen. Tur att man inte är en sån där som stressar upp sig...eller hur var det nu ;)

/Hisp

Alko

På väg till jobbet skar det i mitt hjärta. Två skator hackade livet ur en stackars gråsparv som skrek och fladdrade. Den var så skadad antagligen att det var bättre de gjorde slut på den än att man, som man hade god lust att göra, sparkade de elaka skatorna till Jukkasjärvi. Jag vände på klacken och stängde mina öron, naturen ska väl ha sin gång, men ont att se :(

Idag efter jobbet knatade jag ner till stan för att gå på det motsvarande svenska Alko, Systembolaget. Stänkt på nationaldagen då jag var på stan, och hinner inte riktigt i veckan innan stadsfesten i Kramfors i helgen. Systemet en måndag, där snackar vi alko :) Men men, kom ut med en flaska rött (Down under), som syster fått in mig på, rekommenderas, och nå "cidrar" som man så snyggt kallar det. Det roliga var att jag inte behövde visa leg! Aldrig hänt förr här. Däremot har man visat leg när jag satt på O´learys men största delen av Nicklas släkt och min mamma och skulle som alla andra beställa lite dricka..."Kan jag få se ditt leg tack". Ett dolk skratt inom alla, och ett skämtar han inom mig dök plötsligt upp. Men men, man kanske såg minderårig ut för nåt år sen.Hur gammal skulle jag sett ut som då, under 18 alltså, herre min...

Hem, en banan i magen och sen vidare till Tenton för att köra tricep/bröstpass. Plågade magen där emellan också. Sen hem, proteindrinken och tacos som var kvar sen middag igår och en kesomacka, mums! Givet kvällsmål blir ju kesellaröra (kesella 1%, en slurk fun light jordgubb och tinade hallon) med fruktsallad och lite frön på.

Ha re!
/L


Storfot.net

Min sambo Nicklas fotar på sin fritid, och han tycker väldigt mycket om det, men skulle gärna fota mer! Jag gillar att ställa upp vid fotning, men börjar bli en hel del bilder på mig. Därför tycker jag ni ska gå in på sidan storfot.net och kika lite under portfolio. Vill ni själva eller vet nån som vill fotas är det bara att höra av er där. Tips är ju att ge bort det i present om man bara inte vet vad man ska ge bort! Den tanken slås jag ofta av när det kommer till att veta vad andra vill ha :)
       
Här är några exempel på "studiofoton", ute i naturen, fler än en (jag och kära syster), spejsade bilder. Och så tog han en underbart fin bild på farmor i Boden under påsk.


10

Vad är det med lyckonummer/turnummer/favoritnummer? Varför har vi dem? Kanske  för att ha nåt att skylla på när vi förlorar och har valt just vårt turnummer?! Jag har haft nummer 10 så länge jag kan minnas, däremot inte varför just det numret, vad gjorde att det tilltalade mig. Kanske för att jag är född i oktober. Väljer det ofta, och tycker det är ett fint nummer. Bra är det då iaf, ja säger bara det, Zlatan. Sambons nummer är 2, och syrrans 5. Alla har vi nån typ av lockelse till ett visst nummer. Sen allmänhetens olycknummer tror jag inte alls på, 13 rätt på oddset, kan ju inte vara så dåligt! Notera förresten bakgrunden på min blogg...:)

Den här tillverkades nån gång för längesen, kanske när jag var 10? Den ligger i mitt pengaskrin i hopp om att det ger mig lite extra tur, känns bra att den ligger där :)Den här tillverkades för många långa år sen, kanske när jag var 10? Den ligger i pengaskrinet i hopp om att det ska ge lite tur, känns rätt bra att den gör det. Men nu är det väl kanske mest för att den är så gammal :)

Imorse blev det sovmorgon, skönt. Slappa en stund, sen en banan och ett glas med rage. Rage X2 innehåller en rad näringsämnen som samverkar med varandra på ett ypperligt sätt vilket gör att du kan prestera maximalt. (Det är det kryptiska gymgrossisten skriver om pulvret, men vilka näringsämnen det är har jag inte en aning om, bara att det funkar iaf)

Sen knallade jag iväg till Tenton för att ge trappmaskinen en omgång. Blev 50 min. med djupa kliv, annars har jag steppat på den mest för förbränningen. Men jäklar, kör man sådär nå gånger i veckan kommer man ju ha en stålrumpa sen :) Var en tjej där på hela tiden, söndamornar är fint, tomt. En UIK:are som troligen laddade för matchen mot Linköping ikväll. Ska troligen dit med Nicklas ikväll och hejja, eller var det för gratiskorven man får som VIP? Det får de genom sitt jobb, Helhet reklam. Inte är det väl ändå för att spana på alla brudar som springer omkring med shorts... alla är ju lesbianer. I a f UIK:arna, halva gänget minst! Undra om de var det innan, eller efteråt. Vad händer isf i omklädningsrummet efter träningarna som omvandlar dem?! Om man skulle bli en i det laget, vem skulle man bli kär i då? Måste nog spana in nummer 10, om hon finns, hon skulle kanske ligga bättre till? Hon lär ju iaf vara bra!

Nu har proteindrinken och gröten landat bra i magen, och jag ska landa i soffan och kanske slumra en stund till Formel 1 som Nicklas ska kolla på. Bra sovljud är det!

Varför har ni ert lyckonummer?
/L

Hurtbulle

I morse drog jag iväg på en morgonpromenad 60 min. 9.15 efter en proteindrink. Sen blev det grötfrukost. Tur man jobbar på förskola så man lärt sig verkligen tycka om gröt :) Sen lite fix och trix, och så iväg solo på stan. Syrran va ju trötter efter lite dricka igår, avklarat sista tentan. Oj, den tiden, som student, både saknar och saknar verkligen inte. Tentaångest (minus) men tentafest och fritid (plus). Åter till stan, så hittade jag lite krafs, som vanligt enligt min kära sambo :) Nå linnen och så, oops. Systemet var ju tyvärr stängt, får kanske bli till veckan, hinner inte i Kramfors, stadsfesten till helgen.

Kesosmörgås-mellis när jag kom hem, och "rage" så jag peppade igång för ett pass på Tenton. Dagens dos blev axlar och mage. Knappt en själ där nere, nån grabb och jätte-bruden, hjälp! Sen en löptur framför tv:n på bandet, 45 min. Skönare i skogen, men regnat idag, så fick trilskas i värmen där nere i källaren. Hem för en skön dusch, proteindrink och middag. Ett hopkok jag provade, tacoköttfärs, ris, majs och bönmix. Blev gott med lite sallad och kokt ägg till.

Snart ska grabbarna se fotbollen Sverige-Danmark här. Delicatobollar kom en leendes N hem med, gott! Får se, jag hade planerat god fruktsallad med kesellaröra på, mums! Kanske slå till med lite popcorn som igår, de där frigolitbitarna med salt på kan man inte leva utan ;) Sen kanske nån film och somna i soffan. Matchen slut nu, men inte lyckades vi besegra Danskarna, vilken skit!

/L

Ny bloggare...

Bättre sent än aldrig. Dagboks och anteckningsmänniska som man är måste man ju nästan haka på trenden att ha en blogg. Dagen ägnade jag på jobbet, fredag och lite barn, hur bra kan det bli? Efter jobbet blev det ett pass på Tenton. Fredagsträningen är kanon, lite folk, och man har energi eftersom det är helg! Blev biceps/ryggpass, och på det plåga rumpan lite med 70 min. trappmaskin. Slut i kroppen blir det gott med lax, ris, ägg och grönsaker. Sen fredagsmys med Nicklas och film.

/L

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0