Sköna sommarhelg!

Vilken skön helg det har varit! Igår solning på Nydala, vi skulle gå ner till vattnet för att bada, men vände vid vaderna...inte var det då varmt! Senare bortbjuden på middag hos Johannes i det superfina huset på Tomtebo med balkonger innomhus, var som i en annan värld! Ekologiska huset. Det blev en god sommarsallad. De andra skulle sen vidare på invigningen av nya stället "Göteborg" här i Umeå, Nicklas skulle fota de stekiga människorna som gick in. Själv hängde jag på Teg med lite trevliga människor och åt lite lax och surrade.

När Nicklas var klar drog vi ut till ett hus som är till salu. Ojoj säger jag bara, varför är det inte läge just nu att flytta?! Lätt man skulle velat bo där. Stort och fint! Lär ju vara en skiljsmässa med det låga priset för ett nybyggt hus som bara MÅSTE säljas nu som det verkar. Så går det när man köper hus och glömmer bort kärleken i all renovering och byggande!

Senare under kvällen och in mot nattetid spenderade jag, syrran, Yngve och Nicklas på stan. Wheels i Umeå. Kollade på lite gamla bilar, och nya också såklart.




Började idag med att ta ett träningspass på Tenton innan det hade hunnit bli kokande hett där nere. Var nog varmt 10 imorse. Blev axlar och mage. Idag orkade vi inte fara till Nydala eller Betnes, ska man ändå inte bada kan man väl lika gärna ligga i parken, samma sol där :)

Har just avverkat en riktigt bra film, Knowing med Nickolas Cage. Däremot slutet var väl sådär, men över lag en spännande film! Nu lite popcorn och Angels and Deamons. Söndagssoffan i all sin ära, blir inte mycket bättre! Imorgon kommer pappa, längtar, och bara 4 dagars arbete kvar innan friheten!

/L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0