Födelsedagsfirande, check!

Jaha, då var man plötsligt ett år äldre, och inte känns det ett minsta dugg!

Gårdagen var iaf himla rolig, kom rätt mycket folk, de verkade ha väldigt trevligt, åt upp allt godis jag hade ställt fram, bra d! Dessutom var de snälla och kom med presenter, fast att jag ju inte alls behöver det! 5 vinflaskor, en likör 43, en jättefin blomma, god choklad och flera länkar till mitt armband! :) Underbara vänner man har!

Kvällen i några bilder: Klicka för större format, som vanligt!

Först mitt inför-festen-kort. Syrran kom med en Asti som vi poppade på balkongen, det var himla sött och gott, inte sådär torrt och strävt som jag tycker allt annat vitt är :) Danne bjöd på lite rom med cola, han hann lura mig, Nicklas och Viktor att ta ett glas med "4-fingrars"... 4 fingrar sprit, resten cola. Jag och Tompa gör hans fina tecken. Sen bar det ut till Allstarz där vi dansade och dansade och dansade lite till. På väg hem visade A-K sin skjuts hem för kvällen...nä haha, hon åkte med oss hem, sötaste Emma körde oss! En subway i handen, sen bar det av hem, äta, sova.

Nu har jag ätit upp andra halvan av min skagenmacka, sliskit, men himla gott! Så nu har man alltså festat för nå helger framöver. Det är himla roligt, MEN jobbigt att vara seg dagen efter. Fast är väl enda sättet för mig att för en gångs skull låta bli träningen en helg! Så, på månda KÖR VI! Nya träningsschemat ska invigas!

Hmm, vad ska man äta nu? Nicklas och Danne ligger fortfarande utslagna i sina rum, så kan inte ställa mig och diska bort heller! Hann iaf inna utgången plocka ihop allt skit i påsar som står redo att bäras ner till soporna. Hur underbart är inte det?! Slippa ta tag i ölflaskor mm som stinker när man själv är lite sleten.

/Bakis-masken

Kommentarer
Postat av: Hanna

Skit snygg färg på håret! Blondes have more fun!



Och grattis igen.

2009-10-18 @ 13:12:51
URL: http://hannanilsson.blogg.se/
Postat av: Lotta

Tack! Jodu, det blev himla blont. och fan va kul jag haft sen jag blev blondare! ;)

2009-10-18 @ 17:11:21
Postat av: Kia

Grattis i efterskott min vackraste kusin! Går fortfarande omkring med grattishälsningen i handväskan efter att de tagit bort "min" postlåda runt hörnet. Vet inte var närmsta är längre och jag har aldrig tid att åka till stan.....men det kommer. Dålig ursäkt men dock. Hoppas du hade en bra dag och att du mådde som du förtjänade dagen efter!

2009-10-19 @ 09:31:53
Postat av: Lotta

Tack, ingen fara med hälsningen som ligger säkert i din väska ;) Jo, hade kul dagen innan, och dagen efter var ju seg, men helt ok iaf :)

2009-10-19 @ 19:22:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0