Borta bra, och hemma riktigt bra.

Oj vilken början på semestern det blev. Hemkommen från två veckor i Bulgarien, Golden Sands. Lite synd att vi var där under en lite sämre period vädermässigt, regn och molnigt lite här och där, men vi fick ta vara på de soltimmar vi fick, och shoppa och läsa lite bra böcker den andra tiden. Shoppingen gick bara bra, hittade det ena och det andra som vi kunde släpa med oss hem. De riktigt bra böckerna skänkte vi sen till apollos reseledare som vi lärde känna där nere, Svensk maffia och Läsa tankar.

Min plan att sitta på kvällen och mysa på balkongen och dricka lite drinkar gick i stöpet när vi kom dit och såg att den var en meter bred, och utsikten var kronan på ett stort träd. Nä, det fick bli att sitta på stranden kvällstid och mysa till det med en öl eller nåt annat gott, lyssna på vågorna och titta på solnedgång och när månen steg upp, klotrund och röd. Det är en av de saker vi kommer sakna mest både jag och Nicklas.

Man har knappt mer semester än när man är i utlandet, varmt, skönt, kultur, restauranger med god mat och dricka, inte bära klocka och inga måsten. Festa till det gjorde vi två kvällar, vi stod för fyllan en kväll var :)  Längtar tillbaks gör jag, samtidigt som det är skönt att vara hemma. Vi slängde in våra väskor när vi kom hem, tog på oss träningskläder och gick till Tenton för att dra på oss den första träningsvärken. Lika bra att göra bort den på en gång, så kan man köra igenom kroppen ett varv innan det dra iväg igen för nya äventyr resten av semestern. Träningen har vi saknat riktigt mycket, ingår i vardagen här på Lövstigen. Vi hittade en träningsstång på stranden vi drog och slet i lite, men inga pass precis.

Nu har väskorna packats upp, tvätten tvättad, bådas garderober rensade, blev 2 svarta sopsäckar med saker som både skulle slängas och kollas igenom av syrran innan de skänks vidare. Är det bara för att man är tjej, för hur lyckan man hitta saker man inte vill ha längre och är less, fast som har prislappen kvar. Helt oanvänt, men ändå har det hamnat längst bak i garderoben, och det är bara att inse att det inte kommer plockas fram.

Visar semestern genom att lägga in lite kort, enjoy! :)


Den lilla balkongen. 

Apolloledarna Daniel, Elin och Annika vi hängde lite med.
 
Kvällen som inte gick till mitt minne :)

Nattdopp...

Kvällsmys.

Jag och Ronald ;)

Kvällen som inte gick till Nicklas minne :)

Kärlek

= sant

Efter ett av regnen då åskan lät som en sprängning.

Ciao!
/Pepparkakan som iaf inte brändes vid...som hon hade hoppats lite på.

Kommentarer
Postat av: Veronica

Haha.. vilken fjollbalkong och fulla brorsögon=) Men ni ser ut att haft det bra iaf och det är huvudsaken!!=)

2009-07-19 @ 22:56:53
URL: http://pysselskrubb.blogspot.com
Postat av: Lotta

Jo hans ögon är lite luriga att få till på bild :) de ser automatiskt ofta lite fuller ut...hehe.

2009-07-20 @ 16:44:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0